Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΟΚ / Σενάριο για Σκαριόνε στον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σενάριο για Σκαριόνε στον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Φραν Άρνεσεν έχει ξεχωρίσει τον αργεντινό επιτελικό μέσο της Κασίμπας, Όσκαρ Σκαριόνε και καταβάλει προσπάθειες για να τον φέρει στον ΠΑΟΚ

Στη συζήτηση που έγινε μεταξύ όλων των υπευθύνων της ομάδας αλλά και του Τούντορ για τα μεταγραφικά συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να αποκτηθεί ένας δημιουργικός μέσος.

Φαίνεται όμως ότι ήδη ο Φραν Άρνεσεν έχει βρει τον παίκτη που θα μπορούσε να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να προσφέρει αυτό που λείπει στην ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι.

Πρόκειται για τον Όσκαρ Σκαριόνε της Κασίμπασα. Ο Αργεντινός κάνει καλές εμφανίσεις με την τουρκική ομάδα στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία δυόμιση χρόνια με καλές επιδόσεις.

Μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι αλλά και να σκοράρει, κάτι στο οποίο έχει μεγάλη έφεση, έχοντας σκοράρει 33 γκολ σε 82 παιχνίδια.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη αλλά και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από την Τουρκία και με την ομάδα με την οποία έχει συζητήσει και το ενδεχόμενο μεταγραφής του, από τον Ιανουάριο προσφέροντας ένα ποσό στην ομάδα.

Σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι ο παίκτης έχει αρνηθεί τις προτάσεις της Κασίμπασα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*