Home / Μπάσκετ / Euroleague / Σαν Μαρίνο: “Είμαστε καλύτεροι από τον Κριστιάνο”
Η Ομοσπονδία του Σαν Μαρίνο υποδέχτηκε με χιούμορ το πρώτο εκτός έδρας γκολ τη εθνικής ομάδας μετά από 14 χρόνια τρολάροντας παράλληλα τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σαν Μαρίνο: “Είμαστε καλύτεροι από τον Κριστιάνο”

Ό,τι και να γράψει κανείς για αυτό το tweet της Ομοσπονδίας του Σαν Μαρίνο είναι πραγματικά λίγο. Η Εθνική ομάδα της χώρας κατάφερε να σκοράρει σε εκτός έδρας παιχνίδι μετά από δεκατέσσερα χρόνια και οι άνθρωποι έδωσαν ρεσιτάλ στο “twitter”.

Για την ακρίβεια ο Νίκολα Αλμπάνι είχε σκοράρει στις 25/04/2001 το τελευταίο εκτός έδρας τέρμα του Σαν Μαρίνο πριν ο Ματέο Βιταϊόλι σπάσει αυτή την “κατάρα” το βράδυ της Τρίτης (08/09).

Στον επίσημο λογαριασμό της Ομοσπονδίας ακολούθησε ένας χαμός μετά το τέρμα του Βιταϊόλι και γράφτηκαν ορισμένα άκρως χιουμοριστικά tweets. Εκείνο όμως που ξεχώρισε ήταν αυτό που αφορούσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

“Γκολ του Σαν Μαρίνο τον Σεπτέμβριο:1. Γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο τον Σεπτέμβριο: 0. Σαν Μαρίνο >>>> Κριστιάνο Ρονάλντο” ανέφερε το τιτίβισμα που έκανε το twitter να ασχοληθεί μαζί του. Είναι χαρακτηριστικό ότι 13 χιλιάδες το μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους, ενώ σχεδόν 6.000 άνθρωποι πάτησαν ότι του αρέσει. ε

Δείτε το σχετικό tweet:

tweet

Πηγή: sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*