Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σαλπιγγίδης: “Θα πήγαινα στην εκδήλωση εάν είχα προσκληθεί”

Σαλπιγγίδης: “Θα πήγαινα στην εκδήλωση εάν είχα προσκληθεί”

Με δήλωσή του, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ξεκαθάρισε ότι θα είχε δώσει το “παρών” στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ εάν είχε προσκληθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης (21/4) τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, ωστόσο στην εκδήλωση δεν έδωσε το “παρών” ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Με δήλωσή του, ο 34χρονος ξεκαθάρισε πως θα είχε δώσει κανονικά το “παρών” εφόσον είχε προσκληθεί.

Αναλυτικά η δήλωσή του

“Σχετικά με την απουσία μου από την εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ και για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, θα ήθελα να δηλώσω ότι θα έδινα το παρόν μου, εφόσον είχα προσκληθεί.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα μας να έχει πάντα επιτυχίες, μα κυρίως να συνεχίσει να προσφέρει έντονα, ευχάριστα συναισθήματα στις χιλιάδες του κόσμου, που την ακολουθούν με πάθος.

Οι προοπτικές για τον ΠΑΟΚ είναι ευοίωνες και η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην κεφαλή της ποδοσφαιρικής ομάδας, δίνει σε κάθε ΠΑΟΚτσή το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι κλείνοντας ο σύλλογος έναν αιώνα ζωής, θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα να γιορτάζουμε.

Με τιμή

Δημήτρης Σαλπιγγίδης”.

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*