Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σίτο στο sport-fm.gr: «Στοχεύει ψηλά ο Αστέρας, καθοριστικός ο Ράσταβατς»

Σίτο στο sport-fm.gr: «Στοχεύει ψηλά ο Αστέρας, καθοριστικός ο Ράσταβατς»

Χάρη στο γκολ του απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης έβαλε τις βάσεις για την σπουδαία με τους Θεσσαλονικείς, με τον Σίτο Πασκουάλ να νιώθει απόλυτα δικαιωμένος για τη σκληρή δουλειά της ομάδας του όλο αυτό τον καιρό, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στο sport-fm.gr.

O 24χρονος επιθετικός, αναφέρθηκε επίσης στις βλέψεις των Αρκάδων για τα playoffs, ανέλυσε τον ρόλο που έχει στον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα, ενώ μίλησε και για το πώς αισθάνεται στην πρώτη του ποδοσφαιρική δοκιμασία εκτός Ισπανίας.

Τέλος, ο Σίτο δεν παρέλειψε να σχολιάσει την καταλυτική παρουσία του Μίλαν Ράσταβατς, αποκάλυψε τους μελλοντικούς του στόχους αλλά και το μυστικό της επιτυχίας της φετινής σεζόν για την ομάδα της Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίτο Πασκουαλ στον Χρήστο Κατριμουστάκη:

Για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος διότι δουλεύουμε καθημερινά για να έρθουν τέτοιες στιγμές όπως αυτή η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είμαι ακόμη πιο χαρούμενος αν είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα μου με ένα γκολ, όπως και έκανα αυτή την αγωνιστική».

Για τα playoffs: «Ο Αστέρας και στα playoffs θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και με την ίδια νοοτροπία. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον ρόλο του στους Αρκάδες: «Η δική μου δουλειά στην ομάδα είναι περισσότερο να ψάξω την ντρίπλα απέναντι στην άμυνα και να κάνω τις σέντρες προς τους συμπαίκτες μου. Φυσικά, εάν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο από αυτά και να σκοράρω, θα βοηθήσω τον σύλλογο να τα πάει ακόμα καλύτερα».

Για την Τρίπολη και τον Μίλαν Ράσταβατς: «Από τη στιγμή που έφτασα στην πόλη, ένιωσα πολύ άνετα από όλες τις απόψεις και χάρη σε αυτό είμαι σε θέση να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο ρόλος του προπονητή είναι πολύ σημαντικός γιατί μας έχει κατευθύνει όποτε το χρειαστήκαμε και χάρη σε αυτόν βρισκόμαστε αυτή την στιγμή σε αυτό το επίπεδο».

Για τους μελλοντικούς του στόχους: «Προσωπικά επικεντρώνομαι στο παρόν και το μόνο που σκέφτομαι είναι να τελειώσει η φετινή σεζόν στην καλύτερη δυνατή θέση. Αν πράγματι εξελιχθούν έτσι τα πράγματα αυτό θα με βοηθήσει στο μέλλον να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής».



Για τη συνταγή επιτυχίας του φετινού Αστέρα: «Το μυστικό είναι ότι πρόκειται για μία πολύ εργατική και υγιή ομάδα. Την ώρα του παιχνιδιού είναι εμφανές μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι όλοι είμαστε ενωμένοι και βαδίζουμε προς την ίδια κατεύθυνση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*