Home / Μπάσκετ / NBA / Σίλβερ: «Θα παραμείνει ίδιο το logo του NBA, δεν σκεφτόμαστε μία νέα ”φούσκα”»

Σίλβερ: «Θα παραμείνει ίδιο το logo του NBA, δεν σκεφτόμαστε μία νέα ”φούσκα”»

Απαντήσεις σε μία σειρά από ζητήματα που συζητιούνται δεόντως στο NBA, έδωσε το Σάββατο (6/3) ο Άνταμ Σίλβερ στην press conference -μέσω Zoom Call- του επικείμενου All Star Game.

Ο κομισάριος της Λίγκας υποστήριξε ότι παρότι ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, δεν γίνεται να πραγματωθεί η επιθυμία πολλών φίλων του «μαγικού κόσμου» και να πάρει τη μορφή του το logo του ΝΒΑ.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στο θέμα των εμβολιασμών των παικτών, τονίζοντας ότι πιστεύει πως τελικά οι περισσότεροι εξ αυτών θα κάνουν, ενώ επισήμανε ότι δεν θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης της σεζόν σε μία «φούσκα» όπως πέρυσι.

Μεταξύ άλλων, ο Άνταμ Σίλβερ μίλησε για:



-την περίπτωση δημιουργίας νέου λόγκο: «Τα πράγματα αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων, όμως το λογότυπο του ΝΒΑ είναι εμβληματικό. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι. Ο Τζέρι Ουέστ παραμένει σημαντικός για την κοινωνία μας».

-το θέμα του εμβολιασμού των παικτών: «Απ’ ό,τι γνωρίζω κανείς παίκτης δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Θεωρώ ότι τελικά οι περισσότεροι θα επιλέξουν να εμβολιαστούν. Στο τέλος της μέρας πρέπει να λάβουν προσωπικές αποφάσεις. Λαμβάνω σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες. Ωστόσο, θεωρώ ότι οι περισσότεροι παίκτες θα αποφασίσουν ότι είναι προς το συμφέρουν τους να εμβολιαστούν».

-το ενδεχόμενο μίας νέας «φούσκας»: «Αυτή την στιγμή, δεν σκεφτόμαστε να επιστρέψουμε σε μια φούσκα, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάτι τέτοιο. Τον Μάιο, τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

-τη σχέση του NBA με τη FIBA και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το προσεχές καλοκαίρι στο Τόκιο: «Διατηρούμε άψογη σχέση με τη FIBA, είμαστε συνεργάτες και ανυπομονούμε να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, βάσει του προγραμματισμού που έχει ήδη γίνει. Προσδοκούμε σε μια σπουδαία διοργάνωση το καλοκαίρι».

Διαβάστε ακόμα:

Επικός Θ. Αντετοκούνμπο: Έψαχνε… παϊδάκια στο Σικάγο! (pic)



Ποκουσέφσκι: Κλήθηκε στην πρώτη ομάδα των Θάντερ



NBA All Star Game: Ο Κόνλεϊ στη θέση του Μπούκερ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*