Home / Stoiximan Super League / Σένκεφελντ: «Να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να παραμείνουμε ήρεμοι»

Σένκεφελντ: «Να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να παραμείνουμε ήρεμοι»

Στο τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να νικήσει τον ΠΑΟΚ στο κρίσιμο παιχνίδι της Λεωφόρου στάθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός μίλησε στην cosmote tv και οι δηλώσεις θα προβληθούν στο pre game του παιχνιδιού.

-Τι πρέπει να κάνει η ομάδα καλύτερα, συγκριτικά με το ματς με την ΑΕΚ;



«Νομίζω πως αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, θα πρέπει να αποδώσουμε καλύτερα και να παραμείνουμε ήρεμοι. Να κάνουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε, να μην συγκεντρωνόμαστε σε ότι γίνεται τριγύρω. Να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό που πρέπει να κάνουμε».

-Αν θα παίξει ρόλο το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα έχει αρκετές απουσίες;



«Νομίζω πως δεν έχει σημασία. Πρέπει να κερδίσουμε ξέρεις, δεν παίζει ρόλο ποιον θ’ αντιμετωπίσεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος το ίδιο καλά και να είσαι συγκεντρωμένος στη νίκη».

-Σε τέτοια παιχνίδια τίτλου πως διαχειρίζεστε το σωματικό, αλλά και το πνευματικό «βάρος»;



«Νομίζω πως πρέπει να είμαστε πνευματικά, γιατί φυσικά και είναι σκληρό, αλλά είναι το ίδιο για όλους. Εάν θέλεις να κερδίσεις το πρωτάθλημα, εάν θέλεις να κατακτήσεις κάτι στη ζωή ή οτιδήποτε άλλο… Πρέπει να προσπαθήσεις γι’ αυτό, δεν πρέπει να σκέφτεσαι πως είσαι κουρασμένος, ή οτιδήποτε άλλο. Θα πρέπει να το διεκδικήσεις».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*