Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Σάντσες: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει πάντα να είμαστε οι πρωταγωνιστές»

Σάντσες: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει πάντα να είμαστε οι πρωταγωνιστές»

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο για τον Φαούντο Σάντσες, ο οποίος ναι μεν εκφράστηκε με καλά λόγια για τα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού, επισήμανε όμως ότι η παραγωγικότητα των «πράσινων» χρίζει βελτίωσης!

Παράλληλα, στην συνέντευξη του στην κάμερα της Nova ο Αργεντινός αμυντικός αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που πέρασε με τον Covid-19 αλλά και στο επικείμενο ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάντσες:

Για το θέμα της υγείας του: «Νόσησα από έναν ιό ο οποίος είναι παγκόσμιος, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Την περασμένη εβδομάδα όμως, όπως είπατε, γύρισα στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Δεν αισθάνομαι το ίδιο με πριν αλλά καταλαβαίνετε πως ήμουν πολλές ημέρες άπραγος, σπίτι, χωρίς να κάνω τίποτα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα και μέρα με τη μέρα αισθάνομαι ολοένα και πιο καλά κι εύχομαι να συνεχίσω έτσι».

Για την προσωπική του εμπειρία γύρω από τη συγκεκριμένη ασθένεια: «Κοιτάξτε, όπως σας είπα κι όπως ξέρετε νόσησα κι εγώ και η σύζυγός μου από τον κορωνοϊό. Δεν είχαμε πολλά συμπτώματα και δεν είχαμε πυρετό. Τις πρώτες επτά ημέρες είχαμε βήχα, αισθανόμασταν κόπωση, είχαμε πόνους στο σώμα μας. Σιγά-σιγά αρχίσαμε να χάνουμε και την όσφρησή μας και τη γεύση μας. Αυτά επανέρχονται αν και -βεβαίως- κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Όταν λοιπόν σιγά-σιγά αυτά επανήλθαν ο οργανισμός μας κι αυτός άρχισε να αισθάνεται καλύτερα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο εγκλωβισμός, τ’ ότι μένεις συνεχώς κλεισμένος σ’ ένα σπίτι».

Για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη και τί προσδίδει πέρα από τους τρεις βαθμούς: «Είδα τους τρεις πρόσφατους αγώνες του δευτέρου γύρου από το σπίτι μου. Θα ήθελα να πω ότι τ’ αποτελέσματα δείχνουν ότι μας δίνουν δύναμη, είναι θετικά και δείχνουν ότι πας καλά, ιδιαίτερα όταν κρατάς το μηδέν στην άμυνα, όταν δε δέχεσαι τέρμα. Κι αυτό είναι πολύ καλό βεβαίως. Εννοείται πως χρειαζόμαστε ακόμη βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, ιδιαίτερα όσον αφορά τη θέση όταν έχουμε την κατοχή της μπάλας, πρέπει να βελτιώσουμε λοιπόν και τον τομέα αυτό. Αλλά θα ήθελα και πάλι να πω ότι η άμυνά μας είναι δυνατή, δείχνουμε ότι έχουμε δυνατότητες και βεβαίως το βασικό είναι ότι δε δεχόμαστε γκολ».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και τι περιμένει ο ίδιος από αυτόν: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει πάντα να είμαστε οι πρωταγωνιστές, σε κάθε ματς, σε κάθε αγώνα. Όπως πολύ σωστά είπατε, ναι μεν δεν έχουμε δεχτεί γκολ αλλά πρέπει να σκοράρουμε κιόλας κι αυτό το ξέρω. Μάλιστα θα πρέπει να προσπαθούμε να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ. Αυτό αποτελεί το στόχο μας, αυτό αποτελεί την πρόκληση κι ιδιαίτερα όταν παίζουμε στην έδρα μας πρέπει να είμαστε παιχνίδι με παιχνίδι ολοένα και καλύτεροι και να είμαστε οι πρωταγωνιστές».

Διαβάστε ακόμα:

Τα πέντε ματς που θα βγάλουν ξανά Ευρώπη τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Χατζηγιοβάνης, εξιτήριο ο Κουρμπέλης

Κουρμπέλης: Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό όταν δεν έχει τον αρχηγό!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*