Home / Ποδόσφαιρο / Σάντος: “Το ποδόσφαιρο δεν φοβάται”

Σάντος: “Το ποδόσφαιρο δεν φοβάται”

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, υπερθεμάτισε τη σημασίας διεξαγωγής του φιλικού με την αντίστοιχη του Βελγίου, έστω κι επί πορτογαλικού εδάφους.

Αν και είχε αναβληθεί προσωρινά, κατόπιν συνεννόησης το φιλικό μεταξύ των εθνικών Πορτογαλίας και Βελγίου θα διεξαχθεί τελικά στη Λεϊρία, την Τρίτη 29 Μαρτίου, με τον Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου να ξεκαθαρίζει ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη απάντηση στις τρομοκρατικές επιθέσεις των Βρυξελλών.

“Το ματς είναι ένα σημαντικό σημάδι ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει φόβο και ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα, όπως είναι. Είναι θετικό ότι το ματς διεξάγεται, αλλά δεν θα το προσπεράσουμε. Εάν το ματς διεξαγόταν εκεί,  στις Βρυξέλλες, θα είχε περισσότερο συναισθηματικό κύρος.

Εάν ήταν αμέσως μετά τις επιθέσεις, επίσης θα ήταν, αλλά έχουν περάσει μερικές ημέρες. Γι’ αυτό νομίζω ότι κατά τη διάρκεια του ματς, αυτό δεν θα υπάρχει. Πριν ναι, αλλά κατά τη διάρκεια όχι”, υποστήριξε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας και νυν της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*