Home / Tennis / Σάκκαρη: «Έχω μείνει άφωνη, θα δώσω τα πάντα για να μείνω μέχρι το τέλος»

Σάκκαρη: «Έχω μείνει άφωνη, θα δώσω τα πάντα για να μείνω μέχρι το τέλος»

Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε με φανταστική εμφάνιση την Σοφία Κένιν, Νο 5 στον κόσμο, και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του Roland Garros. Η Ελληνίδα εξέφρασε τη χαρά της στις δηλώσεις της μετά τη λήξη του αγώνα, δηλώνοντας παράλληλα ότι θα δώσει τα πάντα για να φτάσει μέχρι το τέλος στο γαλλικό τουρνουά.

Αρχικά μίλησε στην ΕΡΤ δηλώνοντας τα εξής:

«Σίγουρα θα ακουστεί λίγο περίεργο έπαιξα καλά σε γενικές γραμμές όχι στο level που θα μπορούσα να παίξω, αγχώθηκα λίγο στη διάρκεια του δεύτερου σετ η αλήθεια είναι, αλλά το σημαντικό είναι ότι βρήκα τρόπο να κλείσω το ματς παρά το άγχος και το στρες. Είμαι χαρούμενη που για πρώτη φορά θα βρεθώ στα τα προημιτελικά και θα απολαύσω τη στιγμή».

Είναι η πρώτη πρόκριση Ελληνίδας στα προημιτελικά.

«Είναι μια μεγάλη στιγμή και για μένα. Έχω καλά παραδείγματα από τους Έλληνες τενίστες, τη Λένα Δανιηλίδου και το Στέφανο Τσιτσιπά. Μπορεί να μην έχουμε μεγάλη παράδοση στο τένις αλλά έχουμε μεγάλους πρωταθλητές».

Έχει σημασία ποια αντίπαλο θα βρεις απέναντι σου. Υπάρχει κάτι που να σε φοβίζει πια;

«Οχι. Θα το απολαύσω θα παίξω το τένις μου. Σε αυτό το σημείο που έχω φτάσει δεν θέλω να βάζω φοβίες και προσδοκίες στον εαυτό μου. Θα μπω να παίξω το παιχνίδι μου και εύχομαι όλα να πάνε καλά».

Στην Ελλάδα γίνεται χαμός, στείλε ένα μήνυμα.

«Ξέρουν ότι την Ελλάδα την αγαπώ, ίσως είναι ο μεγαλύτερος λόγος που παίζω τένις μετά την οικογένεια μου φυσικά, τους οποίους επίσης αγαπώ και τους στέλνω την αγάπη μου που δεν είναι εδώ. Ειδικά την γιαγιά μου και τον παππού μου γιατί το Roland Garros έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους. Και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που κάθονται και μας βλέπουν, είναι σημαντική η υποστήριξη τους».

Ελπίζουμε να μείνεις όσο το δυνατόν περισσότερο στο Παρίσι;

«Έτσι ελπίζω και εγώ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*