Home / Βόλεϊ / Ρόγκα στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σήκωσα το δικό μου πρωτάθλημα 1,5 χρόνο πριν, και τώρα ένα με την αγαπημένη μου ομάδα»

Ρόγκα στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σήκωσα το δικό μου πρωτάθλημα 1,5 χρόνο πριν, και τώρα ένα με την αγαπημένη μου ομάδα»

Με λόγια γεμάτα συναίσθημα, η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Πέννυ Ρόγκα, αποτύπωσε τη σημασία της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά τη νίκη επί του ΖΑΟΝ, σε μια βραδιά που είχε έντονο συμβολισμό.

Η έμπειρη λίμπερο στάθηκε στη συνολική προσπάθεια της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, υπογραμμίζοντας πως ο τίτλος αποτελεί την απόλυτη επιβράβευση για τη δουλειά που έγινε. Όπως ανέφερε, μπορεί το ιδανικό σενάριο να ήταν το νταμπλ, ωστόσο το πρωτάθλημα είναι αυτό που αποτυπώνει τη συνέπεια, τις ώρες προπόνησης και τη χημεία που «χτίστηκε» μεταξύ των παικτριών, οι οποίες έμαθαν να εμπιστεύονται η μία την άλλη μέσα στο γήπεδο.

Παράλληλα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, τονίζοντας τη διαδρομή που έχει διανύσει, τόσο σε προσωπικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Από την αμφιβολία και την αίσθηση ότι χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά, μέχρι την επιστροφή στην κορυφή με την «ομάδα της καρδιάς της», η Ρόγκα στάθηκε στη σημασία της ισορροπίας ανάμεσα στο όνειρο και τη ρεαλιστική προσέγγιση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα πρώτα συναισθήματα: «Το πρωτάθλημα είναι το καλύτερο. Θα ήθελα η χρονιά να τελειώσει με νταμπλ, όμως το πρωτάθλημα δείχνει τη δουλειά που έχει γίνει όλη τη χρονιά. Ξοδέψαμε πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο, κάναμε πολλή δουλειά για να δέσει η ομάδα και να εμπιστευτούμε η μία την άλλη. Αυτό στη διάρκεια της σεζόν φάνηκε».

Για τη συγκίνησή της: «Είναι όλα μαζί, σκέφτηκα που ήμουν και που είμαι τώρα. Σήκωσα το δικό μου πρωτάθλημα έναν χρόνο πριν, και τώρα ένα με την αγαπημένη μου ομάδα.

Σκεφτόμουν ότι έχω μείνει πίσω, ότι θέλω πολλή δουλειά. Χρειάζεται να ονειρεύεσαι, αλλά με μέτρο, να είσαι λίγο προσγειωμένος. Αυτό ήταν το κλειδί της ομάδας μας, ήμασταν προσηλωμένες στον στόχο και δεν κάναμε βαρύγδουπες δηλώσεις, τα δείξαμε όλα στο γήπεδο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*