Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ροντρίγκο: «Η νίκη μας βοηθάει και ψυχολογικά και βαθμολογικά»

Ροντρίγκο: «Η νίκη μας βοηθάει και ψυχολογικά και βαθμολογικά»

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκο Σοάρες, σχολίασε τη νίκη του Δικεφάλου επί του Ολυμπιακού με 2-0, αναφέροντας πως το αποτέλεσμα θα τους δώσει ψυχολογική και βαθμολογική βοήθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που όποια βαθμολογική κατάσταση και να επικρατεί είναι πάντα ντέρμπι. Εμείς ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι, κάναμε κάποιες τακτικές αλλαγές γιατί ο προπονητής μας θεώρησε ότι κάτι τέτοιο απαιτούσε το παιχνίδι. Αυτό απέδωσε και πήραμε μια νίκη που τη χρειαζόμασταν πολύ και από ψυχολογικής άποψης αλλά και από βαθμολογικής γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς».

Για την αλλαγή σχηματισμού: «Η αλήθεια είναι ότι όταν μας είπε ο προπονητής μας ότι θα κάναμε αυτή την αλλαγή δεν μας ήρθε ξαφνικό γιατί είχαμε αυτόν τον σχηματισμό και με τον προηγούμενο προπονητή. Κατανοήσαμε γιατί ήθελε ο κόουτς να αγωνιστούμε με αυτόν τον τρόπο και πραγματικά απέδωσε. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα και ακόμα πιο σημαντική από την νίκη ήταν η διάθεση που δείξαμε όλοι οι παίκτες να προσαρμοστούμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για τη συνεργασία του με τον Βιεϊρίνια: «Νομίζω ότι η συνεργασία μας με τον Αντρέ ήταν πολύ καλή, για την αξία του Αντρέ τα λόγια είναι περιττά, είναι ικανός να αγωνίζεται σε όποια θέση του ζητήσει ο προπονητής. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε σωστά και γρήγορα και πραγματικά μου άρεσε πολύ ο τρόπος που συνεργαστήκαμε σήμερα».

Για το αν τους δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας: «Πάντα μια νίκη είναι σημαντική πόσο μάλλον σε ένα ντέρμπι. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν αλλά μια τέτοια νίκη δίνει αυτοπεποίθηση και μια χαρά μπορώ να πω, πάντα είναι καλύτερο να πηγαίνεις στη δουλειά σου ενώ είχες μια επιτυχία. Η νίκη μας βοηθάει και ψυχολογικά και βαθμολογικά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*