Home / Tennis / Ραντουκάνου: «Απίστευτη παίκτρια η Σάκκαρη – Είμαι σε σοκ!»

Ραντουκάνου: «Απίστευτη παίκτρια η Σάκκαρη – Είμαι σε σοκ!»

Ανήμπορη να συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς πέτυχε, μετά την σπουδαία νίκη απέναντι στη Μαρία Σάκκαρη και την πρόκριση στον τελικό του US Open, εμφανίστηκε η Έμα Ραντουκάνου.



Η 18χρονη Βρετανίδα εκθείασε μάλιστα και το επίπεδο της Ελληνίδας τενίστριας, χαρακτηρίζοντάς την απίστευτη παίκτρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι έκπληξη, ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω, σοκ, τρελό. Σημαίνει πολλά για μένα να είμαι σε αυτή τη θέση. Προφανώς και ήθελα να παίζω σε Grand Slams, αλλά δεν ήξερα πόσο σύντομα θα γινόταν. Το να είμαι σε τελικό σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, δεν έχω λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Από μικρή ηλικία η LTA με έβαλε κάτω από τα φτερά της, με βοήθησε. Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την ομάδα μου στο σπίτι και την ομάδα που είναι εδώ μαζί μου.

Ήξερα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι απίστευτη παίκτρια, πιθανότητα μια από τις καλύτερες αθλήτριες στο tour. Ήξερα ότι θα έπρεπε να παίξω το καλύτερό μου τένις αν ήθελα να έχω πιθανότητα. Ειλικρινά, έπαιξα το καλύτερό μου τένις, ειδικά εδώ στη Νέα Υόρκη. Ήξερα ότι θα έπρεπε να είμαι πολύ επιθετική. Κατάφερα να το κάνω και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εμφάνισή μου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*