Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Ρανιέρι: “Είμαστε ακόμα ζωντανοί και παλεύουμε μέχρι τέλους”

Ρανιέρι: “Είμαστε ακόμα ζωντανοί και παλεύουμε μέχρι τέλους”

Παρά την απώλεια βαθμών με την Γουέστ Μπρομ (2-2), ο Κλάουντιο Ρανιέρι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της Λέστερ και είπε πως η ομάδα του παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Δεν κατάφερε η Λέστερ να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουέστ Μπρομ, με την οποία ήρθε ισόπαλη 2-2. Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής των “αλεπούδων”, Κλάουντιο Ρανιέρι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως παραμένει ζωντανή ακόμα στο κυνήγι του τίτλου, έστω και αν μπορεί να την πιάσει η Τότεναμ σε περίπτωση νίκης επί της Γουέστ Χαμ.

“Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μας, παίξαμε πολύ καλά και δεν πανικοβληθήκαμε μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Νόριτς. Κάποιες φορές όμως, μπορεί να κάνεις τα πάντα, αλλά η μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Είμαστε ακόμα ζωντανοί και παλεύουμε μέχρι τέλους. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να πολεμήσουν, να παίξουν καλά και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό”,ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το φινάλε του ματς ο Ιταλός προπονητής της Λέστερ.

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*