Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ράσταβατς: «Περήφανος για τους παίκτες μου, περαστικα στον Βέρχουλστ»

Ράσταβατς: «Περήφανος για τους παίκτες μου, περαστικα στον Βέρχουλστ»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα Σμυρνης με 1-0. Ο Σέρβος τεχνικός δεν παρέλειψε να στείλει τα περαστικά του στον τερματοφυλακα της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Νταβίνο Βέρχουλστ.

«Πρώτα από όλα ελπίζω ότι ο Βέρχουλστ να είναι καλά, είναι ένας πολυ καλός τερματοφυλακας και μακάρι να μην έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Μετά θέλω να πω ότι θέλω να πω ότι θαυμάζω πραγματικά τους παίκτες που από βδομάδα σε βδομάδα δείχνουν μια καλή εικόνα, με υπομονή επιμονή και συγκέντρωση καταφέρνουν να δείχνουν μια τέτοια εικονα και να μην τους επηρεάζει τίποτα από ότι μπορεί να συμβαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Από την αρχή του πρωταθλήματος λέμε ότι κοιτάμε την απόδοση της ομαδας και λιγότερο σε ποια θέση βρισκόμαστε. Αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε στην έκτη θέση και το θεωρώ δίκαιο με βάση αυτά που έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της σεζον. Η δικιά μας η συγκέντρωση είναι στο να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο της εμφάνισης κι αν μπορουμε και να το βελτιώσουμε», ανέφερε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*