Home / Αυτοκίνητο / F1 / Ράσελ: «Είχα ονειρευτεί πολλές φορές αυτή την στιγμή»

Ράσελ: «Είχα ονειρευτεί πολλές φορές αυτή την στιγμή»

Ο Τζορτζ Ράσελ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη νίκη του στο Grand Prix της Βραζιλίας, την πρώτη της καριέρας του στη Formula 1.

«Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα, έχω ονειρευτεί αυτήν την στιγμή τόσες φορές και ποτέ δεν ξέρεις πώς θα είναι πραγματικά. Νομίζω ότι αντιμετώπισα καλά τον αγώνα και όλα ήταν υπό έλεγχο. Ήξερα πώς ο Λιούις (σ.σ. Χάμιλτον) ήταν γρήγορος και όταν το αυτοκίνητο ασφαλείας μπήκε στην πίστα (σ.σ. λιγότερο από 20 γύρους από το τέλος), είπα στον εαυτό μου “θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο τώρα”. Όμως φτιάξαμε ένα υπέροχο σετ, κάναμε πολύ λίγα λάθη και η πίεση που μου άσκησε ο Λιούις ήταν τεράστια, αλλά είμαι τόσο υπερήφανος για όλη την ομάδα. Η πρόοδος που έχουμε κάνει από την αρχή της χρονιάς είναι απίστευτη και θα μας δώσει τεράστια ώθηση για την επόμενη σεζόν», τόνισε ο Βρετανός πιλότος της Mercedes και πρόσθεσε:

«Για να είμαι ειλικρινής, εντυπωσιάσθηκα από το πόσο γρήγορα άρχισα να κλαίω όταν πέρασα τα όρια. Σκέφθηκα μόνο την οικογένειά μου. Έχω την μητέρα μου στο σπίτι με την κοπέλα μου. Έχω την αδελφή μου με τον σύζυγό της, τον αδελφό μου με τον πατέρα μου και τα δύο παιδιά του. Έτσι όλα τα πιο στενά μέλη της οικογένειάς μου ήταν λίγο… διασκορπισμένα, αλλά ξέρω ότι παρακολουθούσαν όλοι μαζί και μόλις πήρα το τηλέφωνό μου αμέσως μετά τον αγώνα, τηλεφώνησα σε όλους, μέσω του Group FaceTime. Η Formula 1 δεν είναι μια απλή ζωή, όλοι ζούμε το όνειρό μας, αλλά τα συναισθήματά μας ποικίλλουν πολύ, ανάλογα με την απόδοση. Επιστρέφουμε από ένα Σαββατοκύριακο πολύ χαρούμενοι και τα πράγματα πάνε καλά, αλλά μπορεί το επόμενο να είσαι πολύ απογοητευμένος».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*