Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Πρώτο βήμα για το… θρυλικό τρεμπλ ο Ολυμπιακός!

Πρώτο βήμα για το… θρυλικό τρεμπλ ο Ολυμπιακός!

Έτοιμες για το τρεμπλ οι «ερυθρόλευκες»!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε όπως και στον τελικό του Κυπέλλου 11 γκολ απέναντι στη Βουλιαγμένη, δέχθηκε δύο λιγότερα (6) και έκανε με το 1-0 στη σειρά των τελικών (11-6) το πρώτο βήμα για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος! Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής Ευρώπης και Κυπελλούχος Ελλάδας, ενώ έχει πάρει μέσα στη σεζόν και το Σούπερ Καπ!

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη ξέσπασαν στο φινάλε και έφτασαν σχετικά άνετα, τελικά, στη νίκη. Συγκεκριμένα, με ένα σερί 5-0 στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Πειραιά μετέτρεψε το 6-6 σε 11-6 απέναντι στη σκληροτράχηλη Βουλιαγμένη, που «πάλεψε», αλλά στο τέλος λύγισε στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Στο τρίτο οκτάλεοπτο, αξίζει να σημειωθεί, η Βουλιαγμένη δεν σκόραρε, αλλά και ο Ολυμπιακός πέτυχε μόλις ένα γκολ και δεν κατάφερε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες, με την εξαιρετική Έλενα Ξενάκη από τα δύο μέτρα να μειώνει στο γκολ (6-5) στις αρχές της τελευταίας περιόδου και τη Μαρία Πάτρα στα 3’48” για το τέλος του αγώνα, να ισοφαρίσουν σε 6-6!

Από εκεί και πέρα, όμως, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, όπως και στον τελικό του Κυπέλλου, πάτησαν… γκάζι, σκόραραν πέντε φορές και έφτασαν στο τελικό 11-6.

Ο δεύτερος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/05, 18:30) στον Λαιμό.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 1-0, 5-2.

Ολυμπιακός: Τσουκαλά 2, Ελευθεριάδου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Αβραμίδου 2.

Βουλιαγμένη: Κώτσια 1, Γιαννοπούλου 1, Διαμαντοπούλου 1, Ξενάκη 2, Πάτρα 1.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*