Home / Βόλεϊ / «Πρώτη» για το βόλεϊ του Παναθηναϊκού

«Πρώτη» για το βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Στην «πρώτη» της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, από πλευράς διοίκησης έδωσαν το «παρών» ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Μαλακατές, ο γενικός αρχηγός, Σωτήρης Νίκας, ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Δημήτρης Γόντικας, καθώς κι ο διευθυντής αγωνιστικού, Σωτήρης Πανταλέων.

Άπαντες καλωσόρισαν τους νέους αθλητές στην ομάδα και τους ευχήθηκαν μια επιτυχημένη σεζόν.

Ο προπονητής, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ανέφερε πως: «Ξεκινάει μια ακόμα σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές υγεία. Ο Παναθηναϊκός κάθε χρόνο μεγαλώνει, κάτι που το έχουμε πάντα στο μυαλό μας και πάνω σε αυτό θέλουμε να δημιουργήσουμε. Πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που θα κυνηγήσει όλους τους τίτλους».

Η προετοιμασία ξεκίνησε με τους: Ανδρέα Φράγκο, Δημήτρη Ζήση, Βασίλη Κωστόπουλο, Γίρι Κόβαρ, Άγγελο Μάρκου, Λούκα Ρανγκέλ, Γρηγόρη Κοντοστάθη, Σταύρο Κασαμπαλή και Νικόλα Παπαγγελόπουλο.

Τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία κι οι Φερνάντο Ερνάντες, Ράιντελ Ιερεθουέλο, καθώς και οι διεθνείς Θανάσης Πρωτοψάλτης, Θοδωρής Βουλκίδης και Γιώργος Πετρέας μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει την Τρίτη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*