Home / Άλλα Σπόρ / Πρώτη ήττα για του Άνδρες με 2-1 από την Ουρουγουάη

Πρώτη ήττα για του Άνδρες με 2-1 από την Ουρουγουάη

Με 2-1 σετ ηττήθηκε η Εθνική ανδρών από την Ουρουγουάη, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Hanball και πλέον θέλει μόνο νίκη την Παρασκευή κόντρα στην Κροατία (18:45), για να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο της.

Στο πρώτο σετ η Ελλάδα, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την καλή εικόνα που έδειξε ο Γουργούμης και με ένα σερί 10-0 που δέχθηκε, έχασε με 18-22 το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο κατάφερε να βγάλει αντίδραση, με τους Τσαναξίδη και Ελευθεριάδη να σκοράρουν από 8 πόντους, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να κερδίσει το δεύτερο σετ με 26-22 και να στείλει το παιχνίδι, στην διαδικασία των σουτ άουτ.

Εκεί οι Ουρουγουανοί δεν έκαναν κανένα λάθος στις δικές του προσπάθειες, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να κερδίσουν την αναμέτρηση με 9-8.

Τα σετ: 18-22, 26-22, 8-9

Ελλάδα (Λαζαρίδης): Λαδάκης 8, Μπόσκος 8, Γ. Ελευθεριάδης 10, Καραγκιοζόπουλος 4, Τσαναξίδης 14, Μπάτζιος, Θεοδώρου 2, Χρ. Ελευθεριάδης6, Γουργούμης, Παπάζογλου.

Ουρουγουάη (Μπαγιέτο): Βαλντέζ 8, Οχολέγκιου, Ροντρίγκεζ 24, Σαντιάγκο, Φ. Γκάλο 2, Μπίκα, Μιράντα 8, Σεκέιρα, Μ. Γκάλο 2, Βελάσκο 9.

Διαιτητές: Γ. Γκομέρ – Μ. Γκομέρ (Σουηδία). Αποκλεισμοί: 2-2. Κόκκινη

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*