Home / Stoiximan Super League / Πρόκριση… at the buzzer για Παναιτωλικό σε ματσάρα με τον Πανσερραϊκό και περιμένει αντίπαλο!

Πρόκριση… at the buzzer για Παναιτωλικό σε ματσάρα με τον Πανσερραϊκό και περιμένει αντίπαλο!

Ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στον Πανσερραϊκό στο πρώτο ματς του τουρνουά που διεξάγεται στον Βόλο για φιλανθρωπικό σκοπό, με τα έσοδα από τα εισιτήρια να πηγαίνουν σε ιδρύματα της περιοχής.

Γενικότερα, το ματς ήταν εξαιρετικό και με πολύ καλό ρυθμό, με τους Αγρινιώτες να παίρνουν τελικά τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό του από το Βόλος-Αστέρας. Ο χαμένος του δεύτερου ζευγαριού θα παίξει στον μικρό τελικό με τον Πανσερραϊκό, ενώ και τα δύο ματς θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη (09/08) στο Πανθεσσαλικό.

Ο Πανσερραϊκός σε μια γρήγορη κόντρα άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Τομάς να νικά τον Καπίνο για το 1-0. Πέντε λεπτά μετά ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι και ο Καρέλης ισοφάρισε σε 1-1, με τους Αγρινιώτες να κάνουν την ανατροπή στο 44ο λεπτό με την κεφαλιά του Ντίας.

Το δεύτερο μέρος είχε πολύ καλό ρυθμό επίσης και πολλές φάσεις με τον Γούλερι με εντυπωσιακό τελείωμα μέσα από την περιοχή να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 81’ και όλα έδειχναν πως η πρόκριση θα κρινόταν στα πέναλτι, αφού παράταση δεν υπάρχει. Ωστόσο, στην τελευταία φάση του αγώνα ο Τορεχόν με τελείωμα εξ επαφής έγραψε το 3-2 για τον Παναιτωλικό.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*