Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Πρόεδρος Λάρισας: «Δεν φεύγει τελικά ο Γουέμπ»

Πρόεδρος Λάρισας: «Δεν φεύγει τελικά ο Γουέμπ»

Δεν φεύγει τελικά ο Τζέιμς Γουέμπ από τη Λάρισα, παρά την έντονη φημολογία για σίγουρη αποχώρησή του μετά το ματς με το Λάυριο (11/1). Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Θόδωρος Ριζούλης.

Όπως γράφτηκε τις τελευταίες μέρες, ο Αμερικανός φόργουορντ είχε εξαιρετική πρόταση από την Παρτιζάν και είχε συμφωνηθεί να παίξει με τη θεσσαλική ομάδα εναντίον του Λαυρίου τη Δευτέρα και στη συνέχεια να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, είχε συνομιλία μαζί του κατά την οποία τον έπεισε να παραμείνει: «Ήρθε μια πρόταση για τον παίκτη ύψους 40.000 δολαρίων για να τον παραχωρήσουμε, όμως, ο Γουέμπ δεν θα πάει πουθενά θα μείνει στην ομάδα. Μίλησα με τον παίκτη και είδα ότι εδώ είναι ευχαριστημένος, η προσέγγιση που του έγινε από την ομάδα (σ.σ. Παρτιζάν) δεν του άρεσε, το ίδιο συνέβη και με εμάς στις συζητήσεις, με συνέπεια να μην προχωρήσει το θέμα της παραχώρησης του. Αφήσαμε όμως μερικές ημέρες να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα, γιατί θέλαμε να δούμε τι θέλει να κάνει ο παίκτης. Αν το μυαλό του είχε… χαλάσει, τότε θα ήταν δύσκολο να τον κρατήσουμε. Όμως, από τη στιγμή που ήταν ευχαριστημένος και δεν ήθελε να φύγει, τότε κλείσαμε το ζήτημα και προχωράμε κανονικά. Για την ώρα δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα, ο Γουέμπ μένει στην ομάδα».

Έτσι, ο Νίκος Παπανικολόπουλος θα συνεχίσει να έχει στη διάθεσή του τον πρώτο ριμπάουντερ και έκτο σκόρερ του πρωταθλήματος (κατά μέσο όρο 13,1 πόντοι, 10,1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 33.13 λεπτά ανά αγώνα, σε 9 συμμετοχές).

Δεν ισχύει, βέβαια, το ίδιο για τον Ντέβιον Μπέρι, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα, μετά και το επεισόδιο που είχε με τον Νίκο Παπανικολόπουλο στο ματς με τον Ηρακλή.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*