Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πρόβλημα με τους Ιρανούς στην ΑΕΚ: Χάνουν ΠΑΟΚ, Βόλο και Άρη!

Πρόβλημα με τους Ιρανούς στην ΑΕΚ: Χάνουν ΠΑΟΚ, Βόλο και Άρη!

Σοβαρό πρόβλημα αναμένεται να προκαλέσουν στην ΑΕΚ τα προκριματικά στην ασιατική ζώνη για το Μουντιάλ!

Την ερχόμενη Πέμπτη η εθνική ομάδα του Ιράν υποδέχεται το Ιράκ, κάτι που σημαίνει πως οι Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ανσαριφάρντ θα βρίσκονται στην αποστολή. Εφόσον οι τρεις τους αποδεχτούν την κλήση τους και επιλέξουν να αγωνιστούν με την εθνική τους ομάδας, τότε θα απουσιάσουν από τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και από τα ματς πρωταθλήματος με Βόλο και Άρη.

Πρόκειται για πρόβλημα που δημιουργείται για τον Αργύρη Γιαννίκη, χάνοντας τους δύο αριστερούς μπακ και μένει μόνο με τον Μιτάι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα υπάρχει μόνο ο Αραούχο και ο νεαρός Κοσίδης.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της προσπάθησε να αντιμετωπίσει το όλο ζήτημα, έχοντας συνεχείς επαφές με τον Κροάτη τεχνικό του Ιράν, Ντράγκαν Σκότσιτς και μόνο με τη συναίνεσή του θα μπορούσε να αλλάξει κάτι, αφού η Ένωση είναι υποχρεωμένη βάσει του κανονισμού της FIFA να αφήσει τους παίκτες αφού πρόκειται για επίσημα ματς προκριματικών Μουντιάλ.

Ο Σκότσιτς ανέφερε στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως δεν μπορεί να κάνει… πίσω, αφού λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό επικαλέστηκε ότι έχει περιορισμένες επιλογές για το ματς με το Ιράκ (σσ. με τις γνωστές ιδιαιτερότητες για τις δύο χώρες), στο οποίο με νίκη σφραγίζει την πρόκριση.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*