Home / Ελλάδα Α2 / Β' / Γ' Εθνική / Πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Παίδες του Ολυμπιακού!

Πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Παίδες του Ολυμπιακού!

Ιδανικό φινάλε στη σεζόν από την ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 91-50 του Πρωτέα Βούλας, στο ΣΕΦ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν όλον αυτό τον καιρό που δουλεύουμε μαζί», δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών, Αντώνης Κουρμούλης, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Τσαλδάρη χρειάστηκε να καλύψει και το κενό του έτερου κόουτς, Νίκου Μπάρλου, καθώς απουσίασε για λόγους υγείας.

Για να συνεχίσει: «Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά έβγαλαν και εμένα και τον κόουτς Μπάρλο ασπροπρόσωπους! Δούλεψαν πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα, κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα και μαζί την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μπράβο! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και από Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το Πανελλήνιο».

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας στο Πανελλήνιο: «Να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Ολυμπιακός είμαστε και ο Ολυμπιακός έχει πάντα ψηλά τον πήχη!».

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 48-22, 76-33, 91-50

Ολυμπιακός (Κουρμούλης – Τσαλδάρης): Τσαντύλας 12, Νικολαϊδης 8, Παρασκευάς, Δημητρακόπουλος 3(1), Στηθόπουλος 8(2), Λαμπρόπουλος 15(2), Αλέξης 4, Μπίνης, Καραϊσκος 13, Αμποσι 12, Βαρβάρας 10.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*