Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Προχώρησε για Παβόν, ελπίζει για Βάτσλικ ο Ολυμπιακός

Προχώρησε για Παβόν, ελπίζει για Βάτσλικ ο Ολυμπιακός

Σημαντικές εξελίξεις είναι πιθανό να σημειωθούν αυτή την εβδομάδα στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα εντείνει τις προσπάθειές του για την κάλυψη ορισμένων κενών που υπάρχουν στο ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μετά την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» από την Αυστρία, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η σύσκεψη κορυφής που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Πέντρο Μαρτίνς και των υπεύθυνων του σχεδιασμού της ομάδας.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», οι Πειραιώτες έκαναν το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Κριστιάν Παβόν, αφού ρώτησαν με επίσημο τρόπο την Μπόκα Τζούνιορς για τις απαιτήσεις της για τον Αργεντινό εξτρέμ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν μιλήσει ήδη με τον μάνατζερ του 25χρονου άσου, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει σε όλα σε προφορικό επίπεδο, και εκείνο που προκύπτει είναι πως ο παίκτης είναι θετικός με την συγκεκριμένη προοπτική στην καριέρα του.

Ο Παβόν παρουσιάζεται «ψημένος» να κάνει για πρώτη φορά το ταξίδι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αυτό για την Ευρώπη, και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Παρόλα αυτά ο Αργεντινός συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας του, η οποία έχει μπροστά της τα κρίσιμα παιχνίδια με την Ατλέτικο Μινέιρο για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως περιμένουν την οριστική απάντηση του Τόμας Βάτσλικ που αποτελεί τον πρώτο στόχο για τη θέση του τερματοφύλακα.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία πως ο Τσέχος γκολκίπερ θα απαντήσει θετικά, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με την Άλκμααρ (που ζητάει 2,5 με 3 εκατ. ευρώ) για τον Μπιζότ που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*