Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Προχωρημένο του Μπιζότ, δεν ξεχνάει Βάτσλικ ο Ολυμπιακός

Προχωρημένο του Μπιζότ, δεν ξεχνάει Βάτσλικ ο Ολυμπιακός

Εντός της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό.

Πρώτα από όλα είναι πιθανό να προχωρήσει η υπόθεση του Ζοσέ Σα, καθώς η Ρόμα αναμένεται να πάρει τον Ρουί Πατρίσιο από την Γουλβς και η αγγλική ομάδα θα προχωρήσει για τον Πορτογάλο γκολκίπερ.

Όπως είναι φυσικό, οι Πειραιώτες θέλουν να είναι έτοιμοι για τον διάδοχό του για να καλύψουν άμεσα το κενό που θα υπάρξει στα γκολπόστ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο υποψήφιοι για την «ερυθρόλευκη» εστία: ο Μάρκο Μπιζότ και ο Τόμας Βάτσλικ.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας φαίνεται να είναι πιο μπροστά από τον Ολλανδό συνάδελφό του, όμως υπάρχουν δυσκολίες στη συγκεκριμένη υπόθεση όπως το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον παίκτη που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο Euro 2020.

Από την άλλη, ο Μπιζότ παρουσιάζεται ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και εμφανίζεται θετικός για τη νέα προοπτική στην καριέρα του.

Από την Ολλανδία εκείνο που προκύπτει είναι πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Άλκμααρ για την αγορά του παίκτη για τον οποίο έχει ανάψει το «πράσινο φως» ο Πέντρο Μαρτίνς και θεωρεί πως μπορεί να υπερασπιστεί επάξια την εστία του Ολυμπιακού από την επόμενη χρονιά.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*