Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Προχωράει για Φορτούνη η Νάπολι

Προχωράει για Φορτούνη η Νάπολι

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη παρουσιάζεται η Νάπολι, αν ο Πολ Πογκμπά φύγει από τη Γιουβέντους και η πρωταθλήτρια Ιταλίας πάρει τον Μάρεκ Χάμσικ από τους «παρτενοπέι».

Οι εμφανίσεις του Κώστα Φορτούνη με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, κυρίως στο Champions League, έκαναν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Μία ομάδα, όπως γράφει σήμερα η SportDay, ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού, ύστερα από μία σειρά εξελίξεων που θα υπάρξουν στην Ιταλία.

Ο λόγος για τη Νάπολι, αφού ο Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους είναι αρκετά πιθανό φέτος να αφήσει το Τορίνο και εκείνη με τη σειρά της να προχωρήσει για τον Μάρεκ Χάμσικ των «παρτενοπέι».

Στην κορυφή της λίστας των Ναπολιτάνων βρίσκεται το όνομα του Φορτούνη και για χάρη του σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ωστόσο, πρόκειται για μία πρόταση που δεν βρίσκει σύμφωνους τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κατά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Τρικαλινού άσου είχαν ξεκαθαρίσει πως θα αποχωρήσει με μία εξαιρετική πρόταση. Ήτοι πάνω από 15 εκατ. Ευρώ!

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*