Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Προς παραμονή στον Απόλλωνα ο Μαρκ Φερνάντεθ!

Προς παραμονή στον Απόλλωνα ο Μαρκ Φερνάντεθ!

Την ώρα που οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης περιμένουν την τελική απάντηση του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος φαίνεται πως πλησιάζει προς το «ναι», δουλεύουν και αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Το επιτελείο της Ελαφράς Ταξιαρχίας τσεκάρει και συζητά ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο αξιολογεί και το υπάρχον ρόστερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr το κλίμα έχει αλλάξει για τον Μαρκ Φερνάντεθ και όλα δείχνουν πως οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης θα κάνουν χρήση της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του, ανανεώνοντάς το για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ισπανός εξτρέμ δεν είχε σταθερότητα στην απόδοσή του τη φετινή σεζόν, με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να περίμενανν περισσότερα προφανώς από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό. Ωστόσο, η ποιότητά του είναι αποδεδειγμένη και στην Ελαφρά Ταξιαρχία σκοπεύουν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, διατηρώντας τον στο ρόστερ και για τη νέα χρονιά.

Ο Φερνάντεθ έχει ένα από τα υψηλά συμβόλαια της ομάδας, ίσως του γίνει και μια μικρή μείωση, όμως όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα και του χρόνου. Κάτι που δεν θα συμβεί την ίδια ώρα με τον Αντίλ Ραΐλι, αφού ο Μαροκινός στόπερ ήθελε μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε να του… εγγυηθούν πως θα έπαιρνε αρκετά παιχνίδια στα πόδια του. Κάτι που δεν ήταν εφικτό να συμβεί καθώς παραμένει άγνωστο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Ραΐλι μετά τον τραυματισμό του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*