Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Προς Αγγλία ο Ντα Κόστα

Προς Αγγλία ο Ντα Κόστα

Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό με πιο πιθανό προορισμό την Αγγλία (στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν) ο Μάνουελ Ντα Κόστα.

Παρελθόν πρόκειται να αποτελέσει από τον Ολυμπιακό ο Μάνουελ Ντα Κόστα, ο οποίος δεν είναι στις βασικές επιλογές του Βίκτορ Σάντσεθ για το κέντρο της άμυνας και βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι αναζητούν έντονα στόπερ οι «ερυθρόλευκοι» και ενώ ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ήταν επιλογή του Μάρκο Σίλβα, που εδώ και λίγο καιρό δεν είναι στο τιμόνι της ομάδας.

Φαίνεται, πάντως, ότι τις τελευταίες ώρες πλησίασε στην έξοδο από τους Πειραιώτες ο 30χρονος ποδοσφαιριστής. Διότι, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την πατρίδα του, έχει δεχθεί καλή προσφορά από σύλλογο της Αγγλίας και αναμένεται να αγωνιστεί ξανά στο Νησί, καθώς ήταν παίκτης της Γουέστ Χαμ από το 2009 έως το 2011 και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Πάντως, ο Ντα Κόστα, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ο πρωταθλητής Ελλάδος θα βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία του σε περίπτωση που αποχωρήσει ο παίκτης. Υπολογίζεται ότι αυτό το ποσό θα είναι κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*