Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Προπόνηση με «Σόφο» αλλά και απουσίες στον ΠΑΟΚ

Προπόνηση με «Σόφο» αλλά και απουσίες στον ΠΑΟΚ

Εν όψει Απόλλωνα Πατρών

Θεσσαλονίκη
Με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος, έχοντας ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε εσχάτως και απόντες τους ξένους παίκτες του, επέστρεψε στο γήπεδο για προπόνηση ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

Ο «Δικέφαλος» μπήκε σε διαδικασία προετοιμασίας για το προσεχές, εντός έδρας, παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας (12/3), μετά από τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος, με την ολοκλήρωση της νικηφόρας αναμέτρησης στην Τρίπολη με τον Αρκαδικό (27/2).

Την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να επιστρέψουν οι Μιλένκο Τέπιτς, Νίκολα Μάρκοβιτς, Ούρος Ντούβνιακ και την Παρασκευή (4/3) το ίδιο θα κάνει ο Ουίλιαμ Χάτσερ. Σε όλους παρασχέθηκε μεγαλύτερη άδεια, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, προκειμένου να μεταβούν για ξεκούραση οι τρεις πρώτοι στη Σερβία και ο Αμερικανός στην Αγγλία.

Με θεραπεία, επιπλέον, συνεχίζει να κινείται ο τραυματίας, Κώστας Βασιλειάδης. Ο διεθνής γκαρντ, που είναι παροπλισμένος αγωνιστικά τον τελευταίο μήνα, στερώντας έτσι τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα, ευελπιστείτε πως θα επανακάμψει σε προπόνηση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*