Home / Conference League / Προπονητής Χράντετς: «Ήρθαμε στην Αθήνα για να πάρουμε αποτέλεσμα και να παίξουμε την πρόκριση στην έδρα μας»

Προπονητής Χράντετς: «Ήρθαμε στην Αθήνα για να πάρουμε αποτέλεσμα και να παίξουμε την πρόκριση στην έδρα μας»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Χράντετς Κράλοβε με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη League Phase του Conference League, με τους Τσέχους να έρχονται στην Αθήνα αποφασισμένοι να βάλουν δύσκολα στους «πράσινους».

Ο προπονητής της Χράντετς, Ντάβιντ Χόραϊς, αναγνώρισε τις απαιτήσεις της αναμέτρησης και τόνισε πως η ομάδα του θα χρειαστεί μεγαλύτερη επιθετική τόλμη και αποτελεσματικότητα για να φύγει με ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς.

Παράλληλα, ο Τσέχος τεχνικός εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους παίκτες του, υπογραμμίζοντας πως οι προηγούμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Τρόμσο και την Μπεσίκτας έχουν βοηθήσει τη Χράντετς να αποκτήσει εμπειρίες και να εξελιχθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για να μπορούμε να σκεφτόμαστε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να έχουμε περισσότερη ποιότητα στην επιθετική μας λειτουργία και να είμαστε πιο θαρραλέοι. Φυσικά, για να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα απ’ ό,τι στην Τουρκία, πρέπει να σκοράρουμε. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό, το συζητήσαμε με τα παιδιά και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι.

Πιστεύω στην ομάδα μου στο 100%. Αν δεν την πίστευα, δεν θα ήμασταν εδώ. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια μάς έχουν εξελίξει, είτε ήταν η Τρόμσο, την οποία καταφέραμε να ξεπεράσουμε, είτε οι δύο αγώνες με την Μπεσίκτας.

Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να παίξουμε για την πρόκριση στην έδρα μας. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να προχωρήσουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*