Home / Μπάσκετ / Euroleague / Πρεμιέρα με σούπερ παιχνίδια στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πρεμιέρα με σούπερ παιχνίδια στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Τζάμπολ κάνει σήμερα το τουρνουά που γίνεται θεσμός από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου. Οι «πράσινοι» με στόχο να διατηρήσουν ζωντανή την μνήμη του μεγάλου διοικητικού ηγέτη τους, διοργανώνουν και φέτος το τουρνουά μπροστά στον κόσμο τους (τα 8000 εισιτήρια έχουν εξαντληθεί), που θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα για πρώτη φορά μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, αντιμετωπίζουν την Παρτιζάν στις 20:00 (bwin ΣΠΟΡFM, sportfm.gr και ΕΡΤ2), με κεντρικό πρόσωπο φυσικά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος από φέτος είναι ξανά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Βελιγραδίου. Ο προπονητής των «πράσινων», Δημήτρης Πρίφτης, θα έχει στα διάθεσή του όλους του παίκτες, με τον Ντάριλ Μέικον να ξεπερνά το διάστρεμμα που είχε υποστεί στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Ζενίτ. Την ίδια ώρα, λεπτά συμμετοχής για πρώτη φορά μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό, αναμένεται να πάρει ο Νεμάνια Νέντοβιτς, για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο.

Τρεις ώρες νωρίτερα, διεξάγεται ο έτερος ημιτελικός της πρώτης ημέρας, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές και την Ουλμ του επίσης πρώην «πράσινου», Γιάκα Λάκοβιτς. Η γερμανική ομάδα, αντικατέστησε την Μακάμπι, που λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού δεν κατάφερε να ταξιδέψει για την Ελλάδα. Οι νικητές των σημερινών αγώνων θα παίξουν αύριο στον τελικό του τουρνουά και οι ηττημένοι στον μικρό τελικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»:



Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου



17.00: Αναντολού Εφές-Ουλμ (ΕΡΤ 3)

20.00: Παναθηναϊκός-Παρτιζάν (ΕΡΤ 2)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου



17.00: Μικρός Τελικός (ΕΡΤ 3)

20.00: Τελικός (ΕΡΤ 2)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*