Home / Tennis / Πρεμιέρα για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο τουρνουά του Χάλε

Πρεμιέρα για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο τουρνουά του Χάλε

Πρεμιέρα απόψε (18/6) για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη στο 500άρι τουρνουά του Χάλε!

Στο πρώτο του παιχνίδι σε γρασίδι για τη φετινή σεζόν, ο Τσιτσιπάς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον 23χρονο Γερμανό, Χένρι Σκουίρ, νούμερο 181 στην παγκόσμια κατάταξη, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Roland Garros, όπου έφτασε στα προημιτελικά πριν αποκλειστεί από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Κάρλος Αλκαράθ.

Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 19:00, μετά το τέλος του αγώνα του Σβέρεφ με τον Ότε, κλείνοντας το πρόγραμμα στο κεντρικό court της διοργάνωσης. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Τσιτσιπάς θα βρει απέναντί του τον Γιαν Λέναρντ Στρου, ενώ στα προημιτελικά πιθανότατα θα συναντήσει τον Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Όσο για τη Σάκκαρη, θα βρει απέναντί της τη Λευκορωσίδα, Βικτόρια Αζαρένκα, νούμερο 19 στην παγκόσμια κατάταξη. Μετά την απογοητευτική της εμφάνιση στο Roland Garros, όπου αποκλείστηκε από την κατώτερου επιπέδου Γκράτσεβα, στον πρώτο γύρο, η ελληνίδα θα ψάξει αντίδραση, με την έναρξη της αναμέτρησης να είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 (τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 6).

Μέτρια ήταν και η πορεία της Αζαρένκα στο γαλλικό Open, κατάφερε να ξεπεράσει μόνο το εμπόδιο της Ποντορόσκα, πριν γνωρίσει την ήττα από την Αντρέεβα. Η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει την αποψινή της αντίπαλο τρεις φορές στο παρελθόν, «μετρώντας» ισάριθμες ήττες. Τελευταία συνάντησή τους τον περασμένο Μάιο στη Ρώμη, όπου η Αζαρένκα επικράτησε με 2-0 σετ (4-6, 1-6). Αν καταφέρει να πάρει την πρόκριση, στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τουρκάλα, Ζεϊνέπ Σονμέζ (Νο.157).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*