Home / Μπάσκετ / Euroleague / Πρίφτης: «Μακάρι να βρεθώ κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό, φέτος δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες»

Πρίφτης: «Μακάρι να βρεθώ κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό, φέτος δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες»

Για την πρόσφατη προσέγγιση που είχε από την πλευρά του Παναθηναϊκού μίλησε ο προπονητής της Ούνιξ Καζάν, Δημήτρης Πρίφτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Pick-n-roll».

Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην προηγούμενη θητεία του στον «πράσινο» πάγκο (ως βοηθός) και εξέφρασε την επιθυμία του να προπονήσει κάποια στιγμή το «τριφύλλι» ως πρώτος προπονητής.

Για το παρελθόν και τη φετινή προσέγγιση, είπε: «Όλα ξεκίνησαν όταν έφυγα από τη Ρόδο για να βοηθήσω τον Φράγκι, σε μια σεζόν που πήραμε και το πρωτάθλημα. Υπάρχει πάντα καλή σχέση. Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθώ σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Υπήρχε ενδιαφέρον και γεγονότα φέτος. Μια ομάδα που είναι σε υψηλότατο επίπεδο στη χώρα μας. Πολύ θα το ήθελα να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον, με τις σωστές διαδικασίες και με τον σωστό τρόπο. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν ήταν ώριμα για να γίνει».

Για την κατάσταση στη Ρωσία, ανέφερε τα εξής: «Εδώ είναι άλλη κατάσταση. Υπάρχει κανονική ζωή. Οι πτήσεις είναι χωρίς απαίτηση τεστ και τη μάσκα την βάζουν για… μούσι. Θα κάνω το εμβόλιο Σπούτνικ. Είμαι από τους λίγους που δεν έχουν κολλήσει. Προσέχω πολύ και πρώτη φορά στη ζωή μου μαγειρεύω μόνος μου. Γενικά όμως είναι όλα ανοιχτά».

Για την Ούνιξ: «Κάναμε καλό Ιανουάριο με σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Έχουμε 11 σερί νίκες. Αυτές βέβαια μπορεί να σε βάλουν σε… μέθη. Προσπαθούμε να είμαστε στις πρώτες ομάδες. Το ίδιο θέλουμε και φέτος και κοιτάμε προς τα πάνω. Είναι σημαντικό το πώς θα γίνουν οι διασταυρώσεις».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*