Home / Βόλεϊ / Πράσινο πάρτι στο «σπίτι» του: Φιέστα τίτλου για τους νταμπλούχους στο βόλεϊ του Παναθηναϊκού και την ομάδα με αμαξίδιο!

Πράσινο πάρτι στο «σπίτι» του: Φιέστα τίτλου για τους νταμπλούχους στο βόλεϊ του Παναθηναϊκού και την ομάδα με αμαξίδιο!

Καταπράσινο πάρτι στο «σπίτι» του έχει σήμερα ο Παναθηναϊκός! Λίγες ημέρες μετά το σπουδαίο διπλό στο «Παλατάκι» επί του ΠΑΟΚ, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του «τριφυλλιού» ήρθε η ώρα να γιορτάσει την κατάκτηση του double!

Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» λοιπόν, η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, έχει τη φιέστα της και την απονομή για το 4ο double της ιστορίας της και πρώτο μετά το 1985 με την απονομή να γίνεται στη συμβολική ώρα «19:08» η οποία πρεσβεύει τη χρονιά της ίδρυσης του συλλόγου!

Πρωταγωνιστές σε αυτό το πάρτι δεν θα είναι ωστόσο οι νταμπλούχοι του βόλεϊ! Μαζί τους γιορτάζουν και οι πρωταθλητές Ελλάδας στο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο, οι οποίοι κατέκτησαν τον τίτλο για 3η φορά στην ιστορία τους μετά τη νίκη με σκορ 72-54 κόντρα στη Δωδεκάνησο!

Παναθηναϊκός: Σήμερα η φιέστα στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*