Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πανιώνιος / Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Βουλιαγμένη, λύγισε στα πέναλτι ο Πανιώνιος

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Βουλιαγμένη, λύγισε στα πέναλτι ο Πανιώνιος

Λύγισε τον Πανιώνιο και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών η Βουλιαγμένη, επικρατώντας 11-10 στα πέναλτι (6-6 κ.δ).

Ο ΝΟΒ έκανε το 2-1 στη σειρά και τσέκαρε το εισιτήριο για την πέμπτη διαδοχική παρουσία του σε τελικούς και ένατη από το 2011 (με παρένθεση τη σεζόν 2014-15, όταν δεν είχε προκριθεί, και το 2019-20, όταν δεν έγιναν τελικοί).

Στις τελικές μάχες για την κούπα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στο… καθιερωμένο ζευγάρι τελικών των τελευταίων χρόνων.

Ο Πανιώνιος, από την άλλη, ολοκλήρωσε τη φετινή υπέρβαση έχοντας εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ θα παλέψει με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους μικρούς τελικούς για μια θέση στο Champions League.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε στο παιχνίδι με 3-1, όμως οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν στο 4-4, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ο Μυλωνάκης έδωσε προβάδισμα ξανά στον ΝΟΒ για το 5-4, σκορ που έμεινε ως το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου.

Ο Δήμου ισοφάρισε για τους Νεοσμυρνιώτες, με τον Καπότση να απαντάει για το 6-5. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Παπάκος για το 6-6.

Στα πέναλτι, ο Τζωρτζάτος απέκρουσε το πέναλτι του Μπραΐμη μετά το 9-9, με τους Γκιουβέτση και Σκουμπάκη να ευστοχούν στη συνέχεια και να χαρίζουν την πρόκριση στη Βουλιαγμένη.

Οκτάλεπτα: 4-3, 0-1, 1-0, 1-2, πέν. 5-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 2, Πάπαριτς, Λόζινα 1, Κωνσταντόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης Ν. 1, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Σαπουνάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Σπούνερ 3, Μπραΐμης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Μοσκόφ 2, Δήμου Τάκης 2, Καπετανάκης, Καζάκος, Ζουρίδης, Κουκουνάς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*