Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πολύ πιθανή και τρίτη πρόταση από Αλτάι για Χατζηγιοβάνη: «Κολλημένος» μαζί του ο Ντενιζλί!

Πολύ πιθανή και τρίτη πρόταση από Αλτάι για Χατζηγιοβάνη: «Κολλημένος» μαζί του ο Ντενιζλί!

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης φαίνεται πως είναι ο μοναδικός από τους ακραίους μεσοεπιθετικούς του Παναθηναϊκού, τον οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει με… κλειστά μάτια για τη νέα σεζόν!

Παρ’ όλα αυτά, όσο το θέμα της ανανέωσής του παραμένει ορθάνοιχτο, και ενώ οι Τούρκοι συνεχίζουν να τον «πολιορκούν», το τι μέλλει γενέσθαι είναι δύσκολο να προβλεφθεί. Η Αλτάι είναι πολύ πιθανό εντός των επόμενων 10-15 ημερών να επανέλθει με μια τρίτη και τελευταία προσφορά για τον 24χρονο διεθνή. Η πρώτη πρότασή της έπεσε στο κενό, το ίδιο και η δεύτερη, ύψους 700.000 ευρώ, που έφτανε στο 1 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός, όπως σημειώνει η εφημερίδα Live Sport, κρατάει σθεναρή αντίσταση, ζητώντας 1,5 εκατ. ευρώ, δηλαδή το ποσό της «άτυπης» ρήτρας του παίκτη. Αν η τρίτη πρόταση πράγματι γίνει και «πλησιάζει» αυτό το νούμερο, το τι θα κάνει, τελικά, ο σύλλογος είναι ένα ερώτημα, δεδομένου ότι ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί τον Χατζηγιοβάνη στέλεχος του «κορμού» και ψάχνει τον δεύτερο βασικό εξτρέμ.

Το δεδομένο είναι ότι για τον τεχνικό της Αλτάι, Μουσταφά Ντενιζλί, ο 24χρονος αποτελεί… καψούρα! Ο 71χρονος Ντενιζλί, που είναι ένας από τους ελάχιστους προπονητές στη γειτονική χώρα, που όχι μόνο έχει περάσει από τον πάγκο της εθνικής Τουρκίας και από τους τρεις «μεγάλους» (Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας), αλλά έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με όλες, τον θέλει πάρα πολύ στην ομάδα του. Μια ομάδα, θυμίζουμε, η οποία κατάφερε να κερδίσει την παρθενική άνοδό της στη Super Lig.

Από εκεί και πέρα, είναι και το τι θέλει ο παίκτης. Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ της Live Sport, ο Χατζηγιοβάνης προφανώς και θα ήθελε να μετακομίσει στην ομάδα της Τουρκίας, και ας ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά. Όχι μόνο επειδή εδρεύει σε μεγαλούπολη με βαθύτατες ελληνικές ρίζες, όπως η Σμύρνη, όχι μόνο επειδή η οικονομική της κατάσταση είναι πολύ καλή, αλλά ούτε και επειδή όσοι Έλληνες έπαιξαν στην Τουρκία προόδευσαν και «έφτιαξαν» καλύτερο όνομα. Αλλά επειδή η Αλτάι είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Έλληνα ποδοσφαιριστή 400-450.000 ευρώ ετησίως. Δηλαδή σχεδόν τριπλάσια αμοιβή από την τωρινή του στον Παναθηναϊκό.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*