Home / Άλλα Σπόρ / Πολύ καλό ξεκίνημα και νίκη με 14-6 επί της Γερμανίας

Πολύ καλό ξεκίνημα και νίκη με 14-6 επί της Γερμανίας

Με νίκη 14-6 επί της Γερμανίας ξεκίνησε η Εθνική πόλο των νέων ανδρών το σπουδαίο τουρνουά προετοιμασίας στο Βελιγράδι.

Με πολύ καλή εμφάνιση και νίκη 14-6 επί της Γερμανίας ξεκίνησε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νέων ανδρών το σπουδαίο τουρνουά προετοιμασίας στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι.

Οι αθλητές του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και του συνεργάτη του Νίκου Καραμάνη είχαν πολύ καλή απόδοση και ικανοποίησαν τους προπονητές τους με την ετοιμότητα την οποία επέδειξαν.

Στα άλλα παιχνίδια του τουρνουά, η Ουγγαρία νίκησε με 13-12 τη Σερβία και η Κροατία με 10-8 το Μαυροβούνιο. Επόμενος αγώνας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Παρασκευή 1/7 στις 11:45.

Οκτάλεπτα: 5-2, 3-0, 3-3, 3-1

Για την ελληνική ομάδα σκόραραν οι: Γιαννόπουλος 5, Νικολαΐδης 3, Αλεξίου 1, Γαρδίκας 1, Δελαγραμμάτικας 1, Γκιουβέτσης 1, Καπετανάκης 1, Λιαπάκης 1

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας αποτελείται από τους εξής 14 υδατοσφαιριστές: Μανώλης Ζερδεβάς, Νίκος Δελαγραμμάτικας, Νίκος Γαρδίκας, Νίκος Τσολακούδης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Παύλος Μουρατίδης, Μανώλης Τσαχειλίδης, Μανώλης Λιαπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γρηγόρης Καπετανάκης, Λουκάς Καλομενίδης, Κίμων Αλεξίου.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*