Home / Άλλα Σπόρ / Πλευρίτου: «Το νικητήριο γκολ ήταν δουλεμένο στην προπόνηση»

Πλευρίτου: «Το νικητήριο γκολ ήταν δουλεμένο στην προπόνηση»

Η Ελευθερία Πλευρίτου σημείωσε το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στην Ούιπεστ, χάρη στο οποίο οι «ερυθρόλευκες» προκρίθηκαν στον τελικό. Στις δηλώσεις της μετά το ματς αποκάλυψε ότι η φάση από την οποία προήλθε το γκολ είχε δουλευτεί στην προπόνηση.

«Ήταν κάτι που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση και ξέραμε ότι θα το βρούμε αυτή την άμυνα στον λιγότερο. Βγήκε ακριβώς το σύστημα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση», είπε για το γκολ.

Και συνέχισε: «Η χρονιά φέτος ήταν αρκετά δύσκολη σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της πανδημίας και της διακοπής των εγχώριων διοργανώσεων. Περάσαμε τόσες δυσκολίες αλλά ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα αξίζει το καλύτερο και ξέραμε ότι αυτή η ομάδα θα φύγει με τη νίκη από το σημερινό ματς. Παίξαμε αρκετά καλά αλλά μπορούσαμε σίγουρα και καλύτερα για τα δεδομένα αυτής της ομάδας η οποία φέτος αποτεείται μόνο από ελληνίδες παίκτριες και με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Αναμένουμε τώρα τον τελικό που είναι φυσικά ο μεγάλος στόχος. Η ομάδα θέλει μια δεύτερη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*