Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πινέδα: «Ενθουσιάστηκα με το πλάνο του Αλμέιδα στην ΑΕΚ»

Πινέδα: «Ενθουσιάστηκα με το πλάνο του Αλμέιδα στην ΑΕΚ»

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος για τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Ορμπελίν Πινέδα. Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της «Ένωσης», ο Μεξικανός παραδέχθηκε τον τεράστιο ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και το πλάνο που του παρουσίασε για την ομάδα.

«Νιώθω πολύ συγκινημένος, πολύ χαρούμενος. Έχω μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξω στην οικογένειά μου ότι μπορώ να παλέψω για τα όνειρά μου. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκομαι εδώ. Θέλω να αφήσω ένα καλό αποτύπωμα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Από την πρώτη στιγμή που ο Αλμέιδα μου είπε το πλάνο του ενθουσιάστηκα. Ήταν κάτι που το είχα στο μυαλό μου, ήθελα να παίξω, πλησιάζει το Μουντιάλ και ήθελα να έχω αυτοπεποίθηση στο 100%.

Φυσικά και δεν θα έλεγα όχι στον προπονητή. Παρόλο που είχα αρκετά χρόνια να τον δω, η φιλία, ο σεβασμός και ο θαυμασμός που έχω προς το πρόσωπό του με βοηθούν να γίνω πιο δυνατός πνευματικά, για να εξελιχθώ και αγωνιστικά.

Το βασικό είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Να μπορέσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και το κλαμπ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά.

Έχω δεχθεί πολλά μηνύματα που δεν τα καταλαβαίνω, αλλά ξέρω ότι με καλωσορίζουν και αυτό σημαίνει ότι έχουν πολλή αγάπη για έναν ποδοσφαιριστή. Με στηρίζουν και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω στο γήπεδο. Σας στέλνω μια αγκαλιά και πολλές ευχές».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*