Home / Μπάσκετ / Euroleague / Πετρόπουλος: «Το πιο δύσκολο ματς της σεζόν με Παναθηναϊκό»

Πετρόπουλος: «Το πιο δύσκολο ματς της σεζόν με Παναθηναϊκό»

Πλήρη επίγνωση του βαθμού δυσκολίας που έχει για τον Ιωνικό ο αυριανός αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (20:00) για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League έχει ο Ανδρέας Πετρόπουλος. Ο γκαρντ της ομάδας της Νίκαιας αναφέρθηκε στο ματς αυτό μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε από το Λαύριο Megabolt στην έδρα μας, σε ένα παιχνίδι που προσπαθήσαμε μέχρι τέλους να το πάρουμε, αλλά λυγίσαμε στις λεπτομέρειες. Σίγουρα, πάντως, θα θέλαμε να έχουμε συνολικά καλύτερη εικόνα, πέρα από το αν το ματς κρίθηκε στο ένα σουτ.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν, αφού παίζουμε στην έδρα του πρωταθλητή Παναθηναϊκού. Αντίστοιχα, όμως, είναι κι ένα ματς που δεν θα έχουμε τόσο άγχος, όχι γιατί δεν πιστεύουμε στους εαυτούς μας ή το θεωρούμε χαμένο, αλλά γιατί δεν υπάρχει κάποιο “πρέπει” στο μυαλό μας.

Θέλουμε να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, περισσότερο από αυτό του α’ γύρου και να βάλουμε δύσκολα στους αντιπάλους μας, διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*