Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πετρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Σημαντικό για ΑΕΚ και ΠΑΟ το ντέρμπι»

Πετρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Σημαντικό για ΑΕΚ και ΠΑΟ το ντέρμπι»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος έχοντας θητεύσει σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό κλήθηκε να μιλήσει στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο για το αποψινό μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ.

«Είναι ένα σημαντικό ντέρμπι, γιατί και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους Η ΑΕΚ προέρχεται από μια κακή ήττα στην Ευρώπη και θέλει να αντιδράσει. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα βοηθά συχνά στο να είναι πιο έτοιμη η ομάδα για το επόμενο ματς. Ο Καρέρα προσπαθεί ακόμη να βρει ποιο σύστημα ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα του. Οι επιθετικοί της είναι σε καλό φεγγάρι και ξέρουν από ντέρμπι», τόνισε ο 34χρονος άσος και πρόσθεσε:

Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί για το παιχνίδι αυτό και είναι σημαντικό που θα έχει διαθέσιμο τον Κουρμπέλη. Με το 4-3-3 θέλει να έχει τρεξίματα, να κλείσει το κέντρο και να χτυπήσει στην κόντρα. Χρειάζεται τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς αν τα καταφέρει θα πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους.

Σχετικά με τις άδειες κερκίδες σχολίασε: «Σίγουρα παίζει ρόλο η απουσία του κόσμου, θα είναι σαν… φιλικό. Η ενέργεια που δίνουν οι φίλαθλοι είναι πολύ σημαντικοί, πόσω μάλλον σε αυτές τις δύο ομάδες που έχουν πολλούς οπαδούς».

Όσο για το μέλλον του; «Αν δεν ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο κάποια στιγμή θα σταματήσω. Δεν ξέρω αν θα είναι φέτος ή του χρόνου. Θέλω όμως να μείνω κοντά στο χώρο από μια άλλη θέση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*