Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Πετρόπουλος: «Έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για την πρόκριση στα πλέι οφ»

Πετρόπουλος: «Έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για την πρόκριση στα πλέι οφ»

Ο Ιωνικός υποδέχεται τη Μ. Τετάρτη (28/4, 20:00) τον Κολοσσό στο κλειστό του «Πλάτωνα» σε ένα από τα πιο ενδιαφέρον παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, αφού και οι δύο ομάδες διεκδικούν την είσοδο στα πλέι οφ.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ, ξεκαθάρισε πως άπαντες στο στρατόπεδο των Νικαιωτών είναι έτοιμοι να παλέψουν μέχρι τέλους για τη νίκη, η οποία θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν ζωντανές της ελπίδες πρόκρισης, σε σχέση βέβαια πάντα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Πετρόπουλου:



«Πριν πω οτιδήποτε άλλο, θέλω να ευχηθώ ολόψυχα περαστικά στο συμπαίκτη μου, Μάριο Γιώτη, που είχε μία άτυχη στιγμή στο φιλικό με την ΑΕΚ και δεν θα είναι μαζί μας. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάριος θα γυρίσει ακόμη καλύτερος κι έτοιμος να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Το εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό H Hotels είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς στο μυαλό μας έχουμε αποκλειστικά τη νίκη που θα μας επιτρέψει να έχουμε σημαντικές ελπίδες παρουσίας στα play-offs, αν και τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων μας βοηθήσουν.

Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Κολοσσός και μας το έδειξε στον πρώτο γύρο όπου μας νίκησε εύκολα. Οφείλουμε λοιπόν να μπούμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για μία νίκη που μπορεί να παρατείνει τη σεζόν για εμάς.

Είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και, αν η σεζόν τελειώσει εδώ για εμάς (πράγμα που απεύχομαι), σίγουρα θα νιώθουμε ικανοποίηση για την εκπλήρωση του πρωταρχικού μας στόχου που ήταν η παραμονή.

Κλείνοντας θέλοντας να ευχηθώ Καλό Πάσχα σε όλους, με υγεία πάνω από όλα και χαμόγελα σε κάθε οικογένεια».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*