Home / Μπάσκετ / Euroleague / Πετρίδης: «Χωρίς βιασύνη για τον αντικαταστάτη του Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός»

Πετρίδης: «Χωρίς βιασύνη για τον αντικαταστάτη του Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός»

Χωρίς βιασύνη αναμένεται να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για τον αντικαταστάτη του Ιωάννη Παπαπέτρου, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» τόνισε ότι οι ιθύνοντες της ομάδας έκλεισαν τα περισσότερα ανοιχτά ζητήματα και στην ουσία μένουν δύο ακόμα κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ.

«Θα αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να βοηθήσει και στο “3” και στο “4”, αλλά δεν βιάζονται στην ομάδα, καθώς θα ψάξουν για την καλύτερη δυνατή λύση. Θα γίνει μία ακόμα κίνηση για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού, με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να είναι το απόλυτο φαβορί», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Γκουντάιτις ανέφερε ότι «έχει κλείσει και περιμένουμε την ανακοίνωση της ΚΑΕ για την απόκτησή του. Ο Λιθουανός έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο ενός έτους».

Τέλος, μίλησε και για την ομάδα που χτίζει ο Ράντονιτς: «Χτίζει ένα πολύ ενδιαφέρον μίγμα. Είναι μια νέα ομάδα, που έχει υποστεί ολική αναδόμηση. Το φετινό καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός κάλυψε χτυπητά κενά που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*