Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Πετρίδης: «Υπάρχει θετική διάθεση στην ΑΕΚ για ανανέωση με Παπαθεοδώρου»

Πετρίδης: «Υπάρχει θετική διάθεση στην ΑΕΚ για ανανέωση με Παπαθεοδώρου»

Την είδηση πως υπάρχει θετική διάθεση στη διοίκηση της ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηλία Παπαθεοδώρου μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει θετική διάθεση για την ανανέωση της συνεργασίας. Όλα αυτά αλλάζουν, αλλά η αρχική πρόθεση και η διάθεση του Μάκη Αγγελόπουλου είναι για νέο συμβόλαιο στον Ηλία Παπαθεοδώρου για να συνεχίσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή. «Είδα 9 παίκτες να δίνουν το 110% των δυνατοτήτων και των δυνάμεών τους. Αυτοκτόνησε, βέβαια, και ο Ηρακλής, αφού στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα έχει κάνει δύο εγκλήματα.

Σε κάθε περίπτωση είναι μία τεράστια νίκη για την ΑΕΚ, η οποία κόντρα στους τραυματισμούς που της έχουν τύχει ατσαλώνεται περισσότερο. Αντί να την ρίξει κάτω, έχει δυναμώσει περισσότερο ως ομάδα.

Η στιγμή της χρονιάς, για όσους το είδαν από την τηλεόραση, μετά τις βολές σταμάτησε στο κέντρο του γηπέδου και έδειξε τον ουρανό. Ήταν μία απίστευτη στιγμή. Αυτά τα δευτερόλεπτα. Ήταν ανατριχίλα.

Ο Μαυροειδής είναι ένα παράδειγμα για τους νεότερους. Ο Μαυροειδής ήταν για 3ος σέντερ, αλλά πλέον παίζει 25 λεπτά που δεν έπαιζε πριν από 5 χρόνια».

Έρχεται η διαβολοβδομάδα με Στρασμπούρ και Νίζνι αυτή την εβδομάδα, με τσάρτερ. Στο κομμάτι των απυοσιών υπάρχει θετική για τον Μόουζες θα προλάβει, αν όχι το πρώτο, το δεύτερο ματς.

Είδαμε στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον Ζήση και τον Βράνκοβιτς, οι οποίοι ίσως να είναι διαθέσιμοι προς το τέλος της εβδομάδας. Όλη αυτή η αποχή τους έχει επηρεάσει και στον τομέα της φυσικής κατάστασης».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*