Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Πετρίδης: «Σίγουρα θα αλλάξει οικονομική πολιτική η ΑΕΚ»

Πετρίδης: «Σίγουρα θα αλλάξει οικονομική πολιτική η ΑΕΚ»

Τα δεδομένα όσον αφορά την επόμενη μέρα στην μπασκετική ΑΕΚ ανέλυσε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στο γεγονός πως σίγουρα η «βασίλισσα» θα αλλάξει οικονομική πολιτική ενόψει και της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο ρεπορτάζ του ο Γιώργος Πετρίδης



Είχε δηλώσει (ο Μάκης Αγγελόπουλος) ότι θα τοποθετηθεί δημοσίως για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ, για το χτίσιμο του ρόστερ, του γηπεδικού και ό,τι άλλο αφορά την ομάδα. Αρμόδιος για να μιλήσει είναι μόνο ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Θα δούμε πώς θα προχωρήσει η ΑΕΚ στο διοικητικό κομμάτι. Τι σκέψεις κάνει και τι έχει στα χέρια του και τι προτείνει ο ίδιος για την επόμενη μέρα. Φυσικά για το γήπεδο που είναι ένα ανοικτό ζήτημα. Φαντάζομαι πως προς τα εκεί θα κινηθεί η ΑΕΚ (να βρει συμπαίκτες).

Δεν είναι τόσο εύκολο αυτό σε μία τέτοια εποχή, ειδικά στο μπάσκετ που δεν έχει τα έσοδα του ποδοσφαίρου και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ενημέρωση για το θέμα των φιλάθλων.

Με το που ανακοινωθεί ότι ο κόσμος μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα, θα κινηθεί η ΑΕΚ για να μπει στο νέο σπίτι της η ομάδα. Είναι μία χρονοβόρα και έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά.

Για προπονητή δεν έχουμε κάποιο νέο, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Έλληνας. Παίζει και η παραμονή του Αγγέλου. Αυτή ή την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα.

Υπάρχουν 2-3 παίκτες που θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους κρατήσουν στην ΑΕΚ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*