Home / Μπάσκετ / Euroleague / Πετρίδης: «Μπορεί να αργήσει η επόμενη προσθήκη στον Παναθηναϊκό»

Πετρίδης: «Μπορεί να αργήσει η επόμενη προσθήκη στον Παναθηναϊκό»

Την καλύτερη δυνατή επιλογή στην επόμενη προσθήκη που πρέπει να γίνει στο ρόστερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού θέλουν να κάνουν οι ιθύνοντες της ομάδας, όπως υπογράμμισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε πως υπάρχουν ακόμα μέρες μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα ματς και να «δέσει» το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη.

Αποσπάσματα των όσων ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στην εκπομπή «Οι… μπάσχετοι»

«Αυτά τα φιλικά είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Έχουμε ακόμα 20 με 25 μέρες για την έναρξη της σεζόν. Δεν έχουν μπει ακόμα στο πνεύμα της ομάδας τα νέα αποκτήματα. Ο Παπαγιάννης θέλει χρόνο για να βρει τα πατήματά του, αφού οι ψηλοί θέλουν το χρόνο τους.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση με μία πρώτη ματιά, είναι η τρομερή πίεση μετά από καλάθι του Παναθηναϊκού ή επαναφορά της μπάλας από τον αντίπαλο. Έτσι κατάφερε να πάρει αρκετούς πόντους, κάτι που έκανε κυρίως στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Ο Μέικον είναι διαφορετικός σε σχέση με την ΑΕΚ, έχει μπει σε ένα νέο μονοπάτι και από τον προπονητή. Χρειάζεται χρόνο η ομάδα να βρει το χρόνο της, στους αυτοματισμούς και την συνεργασία μεταξύ των γκαρντ και των ψηλών.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για 1-2 κινήσεις που μπορεί να γίνουν, θα προσπαθήσουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή και να πάει στα τέλη Σεπτέμβρη αυτή η οποιαδήποτε προσθήκη».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*