Home / Κύπελλο Ελλάδας / Πετράκης: «Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαμε στο γήπεδο»

Πετράκης: «Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαμε στο γήπεδο»

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως ο Παναιτωλικός έμεινε στο ματς με την Κηφισιά στο πρώτο ημίχρονο κι «έφαγε» οκτώ τελικές από την Καλλιθέα, ενώ έχασαν όλες τις μονομαχίες, θεωρεί πως στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η νοοτροπία των παικτών και βοήθησαν όσοι μπήκαν ως αλλαγή και ζήτησε να μην υπάρχει εφησυχασμός και πίστωση χρόνου στον Καρέλη.

Αναλυτικά: «Την προηγούμενη Κυριακή είπα ότι να μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα είναι μία δύσκολη διαδικασία. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήρθαμε στο γήπεδο. Ο αντίπαλος είχε 8 τελικές, μείς μία. Στην έδρα μας. Δεν πήραμε μία μονομαχία. Δεν είναι αυτή η ομάδα που έχουμε στο μυαλό μας, ούτε αυτή της προηγούμενης Κυριακής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε νοοτροπία και, με βάση το πώς έπαιζε ο αντίπαλος μεταφέραμε γρήγορες μπάλες. Τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν πολύ. Είναι πολύ σημαντικό ότι βγάλαμε χαρακτήρα και νοοτροπία. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια κι εγώ μαθαίνω πολλά πράγματα και σε ατομικό επίπεδο για κάθε παίκτη και για το πως θα είμαστε λιγότερο εφησυχασμένοι. Δεν υπάρχει εύκολο ματς».

Για τον Νίκο Καρέλη: «Τον ξέρω από μικρό παιδί, με τον πατέρα του ήμασταν συμπαίκτες στον Εργοτέλη. Είναι θέμα χρόνου να βρει τα πατήματά του. Θα τον φέρουμε βήμα-βήμα εκεί που πρέπει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*