Home / Stoiximan Super League / Πετράκης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Πετράκης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός χρειάστηκε την ποιότητα του Φορτούνη για να νικήσει τον Παναιτωλικό, ζήτησε να γίνουν πιο επικίνδυνοι επιθετικά κι αναφέρθηκε στους απόντες Σενγκέλια και Καρέλη.

Αναλυτικά:

Τον αγώνα: «Ξέραμε πως παίζαμε με πολύ καλή ομάδα. Όμως, το αποτέλεσμα μας αδικεί. Δεν δεχτήκαμε ευκαιρίες ή προϋποθέσεις. Φάγαμε ένα πολύ ωραίο γκολ από την ποιότητα του Φορτούνη. Να γίνουμε πιο απαιτητικοί, εφόσον δικαιούμαστε κάτι γιατί όταν δεν δικαιούμαστε το λέω. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και σε όλες τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη».

Τα τελειώματα στις φάσεις: «Πάντα πρέπει να στηρίζουμε τα παιδιά που έχουμε. Υπάρχει αυτό ως εικόνα. Ότι μπορούμε και πρέπει να γίνουμε πιο επικίνδυνοι στην επίθεση. Είμαστε σε μία διαδικασία για να βελτιωθούμε και σε αυτό το κομμάτι. Μόνο με τον Αστέρα δεν βάλαμε γκολ. Ότι καλύτερο χρειαστεί θα το κάνουμε».

Τον Σενγκέλια και τον Καρέλη: «Δεν είναι μόνο ο Σενγκέλια. Είναι κι ο Καρέλης που πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ. Πάντα, όμως, κάνω αναφορά σε αυτό που έχουμε γιατί αισθάνομαι ότι αδικώ τα παιδιά που έχουμε. Ο Σενγκέλια έχει εξάρθρωση στον ώμο. Σίγουρα τρεις εβδομάδες με τον νάρθηκα και μετά θα δούμε. Για ενάμιση μήνα δεν θα μπορούμε να τον έχουμε σίγουρα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*