Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Περιμένει στη… γωνία για Ταβάρες ο Ολυμπιακός

Περιμένει στη… γωνία για Ταβάρες ο Ολυμπιακός

Ο Γιουνές Μπελχαντά είναι δεδομένα ένας παίκτης που απασχολεί «ζεστά» τον Ολυμπιακό, όμως δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζουν οι Πειραιώτες για την επόμενη σεζόν.

Ο Σίντνεϊ Ταβάρες είναι μία τέτοια περίπτωση, όμως η υπόθεσή του κρύβει κάποιες δυσκολίες.

Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται αποφασισμένοι να μπουν γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του 19χρονου μέσο που μπορεί να αποτελέσει τον… διάδοχο του Μαντί Καμαρά στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή.

Ο νεαρός άσος διαθέτει ανάλογα στοιχεία με τον διεθνή χαφ από τη Γουϊνέα, αφού μπορεί να παίξει ως ανασταλτικός μέσος και ως «ψευτοδεκάρι» σε έναν σχηματισμό 4-3-3.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση στον παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Λέστερ. Οι «αλεπούδες» δεν τον έχουν καλέσει για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ενώ ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο ίδιος στις όποιες επαφές έχουν γίνει από συλλόγους του εξωτερικού ζητάει χρόνο για να δώσει την απάντησή του, αφού θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τη Λέστερ.

Αν τελικά προχωρήσουν οι Πειραιώτες, σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του Πορτογάλου Πέντρο Μαρτίνς στον πάγκο και φυσικά ότι υπάρχουν και άλλοι συμπατριώτες στο ρόστερ, όπως ο Σα, ο Σεμέντο, ο Χασάν που έπαιζε χρόνια στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και ο Πέπε που θα επιστρέψει μετά τον δανεισμό του στη Φαμαλικάο και πιστεύει πολύ σε εκείνον ο κόουτς.

Βέβαια είναι πολύ νωρίς να γίνει η οποιαδήποτε πρόβλεψη για την έκβαση της υπόθεσης, αφού ο Σίντνεϊ Ταβάρες φέρεται να έχει ως προτεραιότητά του τη Λέστερ και να παραμείνει στην Premier League.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*