Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Περιμένει για Λαμκέλ Ζε, ψάχνει αμυντικό χαφ ο Παναθηναϊκός

Περιμένει για Λαμκέλ Ζε, ψάχνει αμυντικό χαφ ο Παναθηναϊκός

Εντός της εβδομάδας ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Λάζλο Μπόλονι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» φαίνεται πως τα έχουν βρει με τον Καμερουνέζο εξτρέμ, όπως αποτυπώνεται μέσα από το Instagram του παίκτη με τις καθημερινές αναρτήσεις του.

Ο ίδιος, άλλωστε, προανήγγειλε πως «πολύ σύντομα» θα υπάρξουν εξελίξεις και εκείνο που προκύπτει είναι η απάντηση της βελγικής ομάδας, η οποία – όπως γράφει το έγκυρο nieuwsblad.be – προσπαθεί να «φρενάρει» την υπόθεση μήπως προκύψει κάποια συμφέρουσα πρόταση για εκείνη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το θέμα του Λαμκέλ Ζε δεν είναι το μόνο που ασχολείται αυτές τις μέρες ο Πιέρ Ντρεοσί, ο οποίος φαίνεται πως θα πάει για έναν αμυντικό χαφ για να δίνει «ανάσες» στον Κουρμπέλη και έναν τερματοφύλακα.

Ο Γάλλος γενικός διευθυντής έχει προχωρήσει στις απαραίτητες επαφές με μάνατζερ και εκπροσώπους ομάδων, ώστε να παρουσιάσει τα «θέλω» του για τον παίκτη που ψάχνει ο Παναθηναϊκό στη θέση του αμυντικού χαφ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*