Home / Ποδόσφαιρο / Πελεγκρίνι και Αγιού τα βραβεία της Premier League τον Αύγουστο

Πελεγκρίνι και Αγιού τα βραβεία της Premier League τον Αύγουστο

Ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Σίτι Μανουέλ Πελεγκρίνι και ο Αντρέ Αγιού που έφτασε το καλοκαίρι στην Σουόνσι, αναδείχθηκαν καλύτερος προπονητής και παίκτης αντίστοιχα, στην Premier League για τον μήνα Αύγουστο.

Ο Πελεγκρίνι έχει νικήσει με την Σίτι και τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένης και της νίκης (3-0) απέναντι στην Τσέλσι, ενώ οι «πολίτες» έχουν σημειώσει 10 γκολ, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Επίσης η Σίτι είναι η μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την αρχή, αλλά δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να γίνει στο τέλος της σεζόν», είπε ο 61χρονος Χιλιανός επιθετικός Μάνουελ Πελεγκρίνι .

«Το αποκορύφωμα είναι ο τρόπος που παίξαμε. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε το στυλ ποδοσφαίρου. Η ομάδα κέρδισε τέσσερα παιχνίδια με τον τρόπο που μου αρέσει να παίζει. Αν όμως νομίσουμε ότι επειδή κερδίσαμε τα τέσσερα παιχνίδια, θα νικήσουμε και το επόμενο, αυτό θα είναι ένα μεγάλο λάθος».

Φανταστικό το ξεκίνημα του Αντρέ Αγιού που έφτασε στην Σουόνσι, μιας και έχει σημείωσε τρία και έδωσε μία ασίστ στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια. Ο 25χρονος Αγιού ευχαρίστησε όλη την ομάδα για το βραβείο.

«Είναι υπέροχο συναίσθημα, αλλά το βραβείο προέρχεται από σκληρή δουλειά και την υποστήριξη όλου του συνόλου της ομάδας», είπε ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ στην επίσημη ιστοσελίδα της Σουόνσι (www.swanseacity.net).

«Είναι περισσότερο ένα συλλογικό βραβείο, παρά μία ατομική διάκριση, γιατί δουλέψαμε όλοι σκληρά στην προετοιμασία».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*